8 Mart 2014 Cumartesi

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ'MÜZ KUTLU OLSUN!

Kadın olmak;

Bazen çok zor...

Bazen çok yorucu...

Ama her zaman çok güzel!

8 Mart 1857'de kaybettiğimiz 129 kadın işçiyi saygıyla anarken...



İyi ki varız. Günümüz kutlu olsun!

7 Mart 2014 Cuma

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR GIANT PEN STICK

Yeni bebeğime merhaba deyin! :)

Yine bir Watsons indirim alışverişiyle karşınızdayım. Kadınlar günü vesilesiyle yine kendimi şımartmaktan geri kalmadım ve 6-7-8-9 Mart boyunca geçerli olacak indirimi 2. gününde yakaladım.

Bugün tesadüf eseri Watsons'ın önünden geçerken indirim yazısını görünce çılgına döndüm. İçerisi tabi ki tıklım tıklımdı. İndirimden gözü dönmüş kadınları kimse durduramazdı, bu yüzden de durmadık. Sürekli kullandığım makyaj malzemelerimin yedeklerini almış bulundum. Malum nasılsa bir gün bitecekler...

Max Factor'ün rujlarına bayılırım ki hazır indirim varken en sevdiğim renklerden bir tane edineyim dedim. Yine toprak tonlarından bir ürünle karşınızdayım.


Açıkçası dudakta mat duran rujları daha çok seviyorum. Bu nedenle bu sefer Max Factor'ün kalem rujunu tercih ettim. İlk kez deneyimlediğim bu ürün, mat bir görüntü oluşturmasına rağmen sürümü oldukça rahat ve kremsi bir yapısı var.


Dudak rengini çok da değiştirmeyen ama canlı bir görüntü oluşturan bu ruj tenim ve saç rengimle de uyum içerisinde. Yapısında sim barındırmaması da gündelik için oldukça kullanışlı olacak.

55 numaralı bu rujun rengi Mysterious Hazel olarak geçiyor.

Keşke her gün bizim günümüz olsa... Bu vesileyle şimdiden Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun!!! :)

Sevgiler :)

ALIX AVIEN SHINEPLUS OJELER

Bugün size son alışverişimde edindiğim Alix Avien Shine Plus ojelerden bahsetmek istiyorum. Renkli ojeleri çok severim ama kış aylarında çok renkli kıyafetler giymediğimden ojelerimde de daha soğuk renkler tercih ederim.

Aslında o kadar çok ojem var ki; ona rağmen hala oje almama hayret ediyorum. Gün geçtikçe diğer ojelerimi de deneyimledikçe sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Öncelikle diğerine göre daha koyu renk olan 430 numaralı ojemin nasıl durduğuna bir bakalım...


Açıkçası bu rengi çok beğendim. Hem koyu renk hem de açık renk kıyafetlerimle kolayca kombinleyebildim.

Bir diğeri ise yine aynı tonlarda ama çok daha açık bir renk olan 470 numaralı ojem... Hem daha romantik hem de daha sade bir görüntü elde etmemi sağladı.


Yine bu rengi de kıyafetlerimle kombinlemede sıkıntı çekmedim. Tabi ki 430 numaralı olanı koyu renklerle daha çok kullanacağım bir gerçek.

Renklerinin güzelliğinin yanı sıra Alix Avien Shineplus serisinin sevdiğim bir özelliği ise ojelerinin kalıcılığı oldu. Darısı diğer ojelerimin başına...

Sevgiler :)